Termeni si conditii

IMPORTANT!

Produsele nostre nu pot fi vandute persoanelor sub 18 ani.
Nu lasati tigari, cartuse sau sticlute de e-lichid la indemana copiilor. Nicotina este o otrava si trebuie manipulata si depozitata ca atare. Aditional, cartusele au parti mici ce pot fi inghitite accidental.
In caz de utilizare excesiva sau incorecta (ingerare sau expunerea pielii) consultati imediat medicul.
Utilizarea de lichid cu nicotina este contrindicata pentru femeile gravide sau care alapteaza, persoanele care sufera de afectiuni cardiace si nefumatori.
Persoanele care sufera de boli cronice (diabet, epilepsie, afectiuni respiratorii, alergii) trebuie sa consulte in prealabil medicul.
Tigara electronica nu este o metoda de a renunta la fumat. Daca doriti sa renuntati la fumat cautati consiliere si tratamente de specialitate.

Produsul "Baza cu nicotina 54mg/ml PG 10mlnu este destinat consumului decat daca a fost diluata de minim trei ori! Prin achizitionarea acesteia declarati ca ati luat la cunostinta taria si pericolul folosirii acestei baze. SC TG AMAZON TEAM SRL, proprietarul fumeazaok.ro, nu poate fi trasa la raspundere pentru utilizarea acestei baze nediluate.


Informatii despre produse

Aceste pagini constituie o prezentare generala a gamei de produse Vapeaza.ro distribuite in Romania de catre SC TG AMAZON TEAM SRL. Imaginile produselor de pe site sunt cu titlu de prezentare si nu atrag responsabilitatea Vapeaza.ro.

Vapeaza.ro isi rezerva dreptul de a modifica/actualiza informatiile ce figureaza in prezentul site pe internet, mai ales pe cele referitoare la caracteristici si preturi, in orice moment, fara preaviz, tinand cont de trasatura interactiva a site-ului, fara ca aceste modificari/actualizari sa angajeze responsabilitatea Vapeaza.ro, a membrilor retelei sale sau a angajatilor sai.


Garantie si Service

Toate produsele comercializate prin fumeazaok.ro sunt garantate ca functioneaza la livrare. Daca ati primit un produs care nu functioneaza la livrare va rugam sa ne instiintati prin e-mail sau telefonic in cel mult 48 ore de la primirea pachetului pentru a putea demara operatiunea de inlocuire a produsului.
Bateriile sunt acoperite de o garantie de 30 zile de la data achizitionarii, prin reparare sau inlocuire.
Atomizoarele (vaporizatoarele) sunt acoperite de o garantie impotriva arderii de 7 zile. Aceasta nu include utilizarea la alte voltaje fata de cele pentru care au fost proiectate (3,4 volti in cazul produselor Joyetech).
Celelalte componente electronice ce sunt comercializate prin fumeazaok.ro au o garantie de 3 luni (incarcatoare, alimentatoare, etc)
Nu fac obiectul garantiei produsele defectate din cauza utilizarii necorespunzatoare (scurt-circuitare, imersie in lichide, lovituri, etc.) sau a folosirii acestora in alte scopuri decat cele pentru care au fost proiectate, sau din cauza interventiilor asupra lor de catre persoane neautorizate;
Se va solutiona orice problema de service in garantie in termen de maxim 10 zile lucratoare de la receptia produsului. In cazul in care datorita unor probleme de aprovizionare/tehnice nu se pot inlocui produsele defecte in perioada precizata mai sus se va returna valoarea actualizata a produsului respectiv sau i se va propune o alta solutie tehnica pentru rezolvarea litigiului;
Nu fac obiectul garantiei consumabilele (cartusele de rezerva, e-liquid). Defectele datorate utilizarii materialelor consumabile, altele decat cele originale, nu fac de asemenea obiectul garantiei;
VANZATORUL nu poate fi facut raspunzator pentru eventualele pagube colaterale generate de nefunctionarea produselor;
Toate precizarile mentionate mai sus sunt in conformitate si se completeaza cu prevederile O.G 21/92 si H.G 449/2003 si vor fi considerate ca acceptate de parti prin semnarea prezentului document. Orice culpa a unei parti va conduce la anularea in intregime a obligatiilor celeilalte parti, de aceea va rugam sa solicitati personalului nostru toate informatiile si lamuririle care v-ar putea fi utile in derularea unei colaborari profitabile pentru ambele parti.
Produsele care prezinta defecte in perioada de garantie vor fi expediate la magazinul online vapeaza.ro.
Produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele originale. Acoperirea cheltuielilor aferente transportului produsului spre solutionarea garantiei revine in responsabilitatea clientului. Produsul trebuie trimis printr-un curier rapid, clientul suportand plata in ambele sensuri (tur-retur).

Suntem inregistrati ca operator de date cu caracter personal sub nr. 19439.
Datele furnizate de dvs. sunt folosite strict pentru derularea in conditii bune a comenzilor si pentru comunicatii conform alegerii facute de dvs. Aceste informatii nu vor fi divulgate unor terte persoane. Aveti deasemenea dreptul sa cereti oricand stergerea datelor dvs.

Stoc produse
Facem eforturi pentru a mentine informatiile de stoc afisate pe site in stricta corelatie cu stocul real. Daca un produs comandat de dvs nu mai este pe stoc veti fi contactat telefonic de un reprezentant pentru a dicuta optiunile. Este posibil ca un produs sa se epuizeze intre momentul adugarii in cos si finalizarea comenzii.

Informatiile si imaginile prezentate pe site sunt cu titlu orientativ iar producatorii isi rezerva dreptul modificarii caracteristicilor si design-ului fara o notificare prealabila.
Orice date specifice privitoare la produse se pot obtine contactandu-ne online sau prin email / telefon.
Valoarea maxima a obligatiilor fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de la clientul respectiv.
In momentul crearii contului certificati pe proprie raspundere ca aveti varsta minima legala de 18 ani impliniti.
Orice litigiu aparut intre client si societate va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata.

 
Plasarea de comenzi pe site-ul www.vapeaza.ro presupune ca ati luat la cunostinta toate cele de mai sus si acceptarea implicita a conditiilor comerciale si de garantie.