Informatii de livrare

Livrarea comenzilor

Procesarea si expedierea comenzilor se face in ziua efectuarii comenzii pentru comenzile primite pana in ora 16.00, si in prima zi lucratoare pentru comenzile primite dupa ora 16.00 sau in zile nelucratoare (week-end, sarbatori legale). In cazul in care ati optat pentru plata altfel decat ramburs, expedierea comenzilor are loc dupa primirea dovezii de plata. Pentru comenzi mari ne rezervam dreptul de a solicita plata in avans.
Livrarea prin Bookurier are loc in mod uzual in termen de 24 ore de la expediere. Simbata si Duminica nu se fac livrari.

Plata Comenzilor
Exista o singura modalitate de plata
- Ramburs la Curier

Produsele vor aunge la dumneavoastra prin serviciul de curierat urmand sa achitati contravaloarea acestora direct la curier.

Conditii returnare produse

Conform Ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta aveti dreptul sa ne anuntati in scris la adresa de e-mail office@fumeazaok.ro ca renuntati la comanda, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului/comenzii
 
Produsele returnate trebuie sa fie in starea in care acestea au fost expediate, sa aibe toate accesoriile si cutiile originale, sa nu prezinte urme de uzura sau defecte in caz contrar fiind obligati sa percepem contravaloarea operatiunilor necesare pentru aducerea produsului la starea initiala.

Nu se pot returna urmatoarele categorii de produse:
- lichide pentru reincarcarea cartuselor
- atomizoare sau cartomizoare folosite sau desigilate
- cartuse (mustiuce) desigilate


Din momentul receptiei returului, conform metodei stabilite de comun acord va vom credita contul pe site sau va vom rambursa valoarea produselor in maxim 30 zile. Cheltuielile de transport nu vor fi rambursate.